logotj2

Jaro 2007

Topolná - Vlčnov 4:1 (3:1) 
 

Branky: 12., 80. Dohnal P., 15. Hoferek J., 37. Ostrožík D. - 10. Chmelina M. 
ŽK: 58. Ostrožík D., 68. Pavlica A. - 11. Mikulinec P., 66. Koníček J. 
Diváci: 150. 
Rozhodčí: Uherek Lukáš - Melichárek Antonín, Škach Miroslav (laik).

Topolná: Janeček D - Viceník R., Polášek R., Pavlica A., Pavelec D. (86. Krátky M.), Ostrožík D., Hoferek J., Čechmánek P., Dohnal P. (82. Nádeníček D.), Blaho C. (78. Huňka T.), Bartoš P. Trenér: Gajdošík Zdeněk.

Vlčnov: Zemek P. I. - Zemek P.III, Zemek P. II., Tomala K., Tomala J., Mikulinec P. (62. Kašpařík P.), Křapa L. (46. Mikulec K.), Křapa J., Koníček J., Chmelina M. (80. Kryštof M.), Baroň M. Trenér: Josefík František.

Jako první se překvapivě trefili do černého Vlčnovští, když se v desáté minutě ujala hlavička Chmeliny. Ze studené sprchy se favorizovaní domácí vzpamatovali velmi rychle, za dvě minuty se z trestného kopu parádně trefil Dohnal a po čtvrthodině hry už byli o krok vpřed, když se nemýlil Hoferek. Tečku za prvním poločasem udělal opět z trestného kopu Ostrožík. Po přestávce byli hosté aktivnější, ale před brankou soupeře bezzubí. Spousta šancí přitom po gólu doslova volala... Jak si počínat v pokutovém území, jim názorně předvedl deset minut před koncem domácí Dohnal, který se zavěsil do vzduchu a nedal hostujícímu brankáři Zemkovi žádnou šanci.

Nejlepší hráči: Pavel Dohnal - Miroslav Baroň

                                                                       zdroj:DOBRÝ DEN S KURÝREM



Neděle 1.4.2007

muži: Topolná - Vlčnov                    4 : 1   foto:
branky:Dohnal 2,Hoferek,Ostrožík,

dorost: Topolná - Vlčnov                   2 : 3
branky:Duda 2,

žáci: Topolná - Nedachlebice              1 : 2
branky:Štěpánek,

 

Buchlovice - Topolná 5:1 (2:0) 
 

Branky: 5. Procházka J., 39. Marek B., 48. Marek J., 78. Dvořák J., 89. Kovařík P. (vlastní), 90. Papay M. 
ŽK: 21. Čechmánek P., 43. Ostrožík D., 59. Nádeníček D., 68. Mikulka
 M. 
Diváci: 150. 
Rozhodčí: M. Katrňák - V. Ryška (laik), M. Škach (laik).

Buchlovice:
 Štokman J. - Procházka J., Pavlík M., Marek J., Marek B., Kovařík P., Janík J., Grebeň T., Dvořák J. (78. Velcr M.), Březina M. (66. Vaculík L.), Papay M. Trenér: Vít Martinák.

Topolná: Janeček D. - Polášek R., Pavlica A. (47. Nádeníček D.), Pavelec D., Ostrožík D., Mikulka M., Huňka T., Hoferek J., Čechmánek P., Dohnal P., Bartoš P. Trenér: Zdeněk Gajdošík. 
 

V úvodu začala obě mužstva velmi bojovně a útoky se střídaly na obou stranách. Domácím se už po pěti minutách hry podařilo otevřít skóre Procházkou, kdy Papay využil chyby obránce a vybídl střelce ke skórování. Domácí udeřili podruhé v 39. minutě Bedřichem, když hlavou využil rohového kopu. Hned po třech minutách hry ve druhé půli došlo k závaru před brankou Topolné opět a Jiří Marek zvýšil. V 60. minutě mohl zvýšit Březina, proti však bylo břevno hostující branky. V probíhající 78. minutě domácí Dvořák po několika kličkách udeřil počtvrté. Hosté snížili v 89. minutě, když Pavelec centroval před branku a dezorientovaný Kovařík poslal míč do vlastní šibenice. O tečku se ale postaral Papay.
Nejlepší hráči: Papay Martin - Pavelec David.

                                                             zdroj:DOBRÝ DEN S KURÝREM 


Neděle 8.4.2007

muži: Buchlovice - Topolná                  5 : 1   foto:
branky:vlastní

dorost: Březolupy - Topolná                 0 : 1
branky:Kašný pok. kop

žáci: Březolupy - Topolná                     2 : 0
branky:




Topolná - Částkov 2:1 NEDOHRÁNO 


Branky: 3. Polášek R., 45. Ostrožík D. - 74. Jakšík M. 
ŽK: 77. Mikulka M. - 44. Flekač J., 70. Krejčiřík M. 
ČK: 81. Poul D. (Částkov). 
Diváci: 150. 
Rozhodčí: Jan Houdek - Miroslav Škách (laik), Svatopluk Kubíček (laik).
Topolná: Sklenář L. - Viceník R., Polášek R., Plšek R., Pavlica A., Pavelec D., Ostrožík D., Nádeníček D. (63. Mikulka M.), Hoferek J., Čechmánek P. (71. Huňka T.), Bartoš P. Trenér: Zdeněk Gajdošík.

Částkov: Soukup S. - Řezníček R., Poul D., Kubíček M. (60. Šuta J.), Krejčiřík M., Kročil P., Jakšík M., Gajdůšek L., Flekač J., Doležel A., Váverka L. Trenér: Dušan Hubáček.

Derby bylo od počátku nervózní. Ve 3. minutě využil nahrávku domácí Polášek - 1:0. Hosté se snažili o vyrovnání, nicméně naprázdno. Po úniku jednoho z domácích hráčů, který byl faulován, byl nařízen přímý volný kop a Ostrožík z přímého volného kopu zavěsil do branky. Do 2. poločasu nastoupila obě mužstva s úmyslem hrát fotbal a ne betonovat, a hrálo se nahoru dolů. V 74. minutě se dostal Jakšík k odraženému míči, který dopravil do prázdné branky. V 81. minutě po úniku jednoho z domácích hráčů zatáhl za záchrannou brzdu v pokutovém území Poul. Následovala penalta a červená karta. Poul následně rozhodčího hrubě urážel a před odchodem do šaten stačil chytit rozhodčího pod krkem a požduchnout jej. Utkání bylo následně pro inzultaci hlavního rozhodčího ukončeno.

Nejlepší hráči: Ostrožík David - Jakšík Milan. 

                                                 


Neděle 15.4.2007

muži: Topolná - Částkov                 2 : 1 (nedohráno,inzultace HR.)
branky:Polášek, Ostrožík,

dorost: Topolná - Ostr.Lhota           1 : 2
branky:Haša Pavel

žáci: Topolná - Jarošov                    1 : 4
branky:Bursík
 

                                H. Němčí - Topolná 1:1 (1:0) 


Branky: 9. Tureček M. - 67. Ostrožík D. 
ŽK: 
77. Kadlček V. - 18. Dohnal P., 37. Pavelec D., 9. Huňka T. 
Diváci: 150. 
Rozhodčí: Lukáš Uherek - Tomáš Tureček (laik), Miroslav Škach (laik).

H. Němčí: Macháček Z. - Špaček K., Velecký D., Tureček M., Kadlček V., Huňka V. (92. Dufka M.), Horsák M. (89. Tureček P.), Fibicher R., Fábry J., Cmol M. (78. Zámečník L.), Bahula L. Trenér: L. Kadlček.

Topolná: Sklenář L. - Polášek R., Plšek R. (56. Bouchal R.), Pavlica A., Pavelec D. (87. Mikulka M.), Ostrožík D., Huňka T., Hoferek J., Čechmánek P., Dohnal P. (91. Nádeníček D.), Blaho C. Trenér: Z. Gajdošík.

Domácí se ujali vedení již v 9. minutě po pokutovém kopu, který s přehledem proměnil Tureček. Horněmčané byli aktivnější i nadále, a to až do 25. minuty, kdy se hra vyrovnala, hrálo se ovšem pouze mezi šestnáctkami. Do druhé půle nastoupili domácí s velmi aktivní hrou a vytvořili si dokonce několik vyložených šancí, ale dvakrát po sobě nedokázali trefit odkrytou bránu. Hosté vyrovnali hned ze své první šance ve druhé půli v 67. minutě, kdy z dvaceti metrů vystřelil k pravé tyči Ostrožík - 1:1. Domácí pak tlačili, jenže hosté je již do žádné další vyložené šance nepustili. V závěru utkání již bylo vidět, že oba týmy jsou s bodem spokojeny, a v posledních minutách ještě prostřídaly své sestavy. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou.

Nejlepší hráči: Tureček Marek - Polášek Radovan. 
 

                                      zdroj:DOBRÝ DEN S KURÝREM


Neděle 22.4.2007

muži: Hor.Němčí - Topolná                  1 : 1   
branky:Ostrožík

dorost: Havřice - Topolná                   8 : 0
branky:

žáci: 
Kudlovice - Topolná                    3 : 3
branky:Hubáček 2,Hlavačka,



Topolná - Kostelany n/M 2:5 (1:3) 
Branky: 34., 84. Pavlica A. - 35., 74. Mojžíš J., 21. Dvouletý R., 32. Lahola I., 92. Gregor M. 
ŽK: 65. Ostrožík D., 76.
 Pavlica A. - 22. Šimík D., 65. Mojžíš J. 
Diváci: 74. Rozhodčí: L. Hubál - M. Škach (laik), K. Marek (laik).

Topolná: Sklenář L. - Viceník R., Polášek R., Pavlica A., Pavelec D. (64. Nádeníček D.), Ostrožík D., Hoferek J., Čechmánek P. (87. Mikulka M.), Dohnal P., Blaho C. (70. Huňka T.), Bartoš P. Trenér: Zdeněk Gajdošík.

Kostelany n/M: Blažek A. - Šimík D., Ventrča J., Panáček M., Mojžíš J., Marek D. (90. Jaroš J.), Lahola I., Krupa J., Gabriel P., Dvouletý R. (78. Mikulčík P.), Bilavčík R. (80. Gregor M.). Trenér: Martin Vávra.

V Topolné se hrál technický fotbal na obou stranách, kdy ani jedno z mužstev si nebralo rukavičky. Ve 21. minutě si domácí dávali přednost při odkopu před vlastní brankou a dobíhající Dvouletý levou nohou dostal míč za záda domácího brankáře. Ve 32. minutě po zahraném rohu si naběhl Lahola a hlavou nedal domácímu brankáři šanci. Ve 34. minutě po sólové akci z půlky hřiště prošel hostující obranou Pavlica a snížil na 1:2. Z rozehry založili hosté útočnou akci, kdy na centr ideálně naběhl Mojžíš, který do prázdné branky zvyšoval na 1:3. V 74. minutě se Mojžíš prosadil opět - 1:4. V 84. minutě Pavlica snížil na 2:4. V 92. minutě po střele Mojžíše z levé strany brankář vyrazil skákavou střelu před sebe a dobíhající Gregor zpečetil výsledek na 2:5.


Nejlepší hráči: Pavlica Aleš - Mojžíš Julius.
                                                                zdroj:DOBRÝ DEN S KURÝREM


Neděle 29.4.2007

muži: Topolná - Kostelany                2 : 5 
branky:Pavlica 2,

dorost: Topolná - Kostelany              1 : 3
branky:Kašný D,

žáci: Topolná - Jankovice                6 : 0
branky:Bursík 2,Hanák 2,Foltýn,Bartoš,
                     



Březová - Topolná 3:0 (1:0) 

Branky: 74., 90. Pomajbík D., 19. Hanák D. 
ŽK:
 55. Janků D. - 7. Hoferek J., 16. Plšek R., 57. Huňka T., 80. Ostrožík D. Diváci: 100. 
Rozhodčí: Bronislav Pálka - Josef Janků (laik), Miroslav Škach (laik).

Březová: Bruštík D. - Ševčík T., Uher J., Pomajbík D., Machala R., Křeháček M., Janků D. (80. Janků M.), Hanák D. (70. Uher M.), Čaňo P. (88. Ondřejka R.), Čaňo D. Trenér: Josef Maier.

Topolná: Plšek R. - Viceník R., Ostrožík D., Mikulka M. (55. Válek A.), Huňka T., Hoferek J., Čechmánek P., Dohnal P. (85. Kašný D.), Bouchal R., Blaho C. (52. Nádeníček D.), Bartoš P. Trenér: Zdeněk Gajdošík.

Utkání začalo vlažně na obou stranách, ale postupem času si domácí začali vytvářet více šancí. Už v 15. minutě se pěknou střelou z 20 metrů prezentoval Janků, ale těsně minul branku. O 4 minuty později zahrával rohový kop Pomajbík, našel hlavu Hanáka a domácí vedli 1:0. Ve 35. minutě střílel opět Janků, ale brankář Plšek byl připraven. Domácí měli více šancí a po prvním poločase zaslouženě vedli. Ve druhé půli měla Březová opět hodně šancí a v 74. minutě zvýšil Pomajbík na 2:0. Hosté si skoro vůbec nevytvořili tlak a vyšli gólově naprázdno. V 90. minutě zvýšil Pomajbík na 3:0, když dostal pěkný balon za obranu a pěkně podél brankáře skóroval.

Nejlepší hráči: Pomajbík David - Viceník Radek.


Neděle 6.5.2007

muži: Březová - Topolná                 3  :  0
branky:

dorost: Prakšice - Topolná              6 : 0  sobota 5.5.2007
branky:

žáci: Traplice - Topolná                   0 : 6
branky:Hanák 2,Bartoš 2,
Bursík,Hlavačka

Úterý: 1.5.2007

dorost: Bílovice - Topolná                2 : 0
branky:

 

                                                                zdroj:DOBRÝ DEN S KURÝREM




Topolná - Mistřice 3:4 (2:2) 

 
Branky: 8. Ostrožík D. (penalta), 9. Pavlica A., 85. Pavelec D. - 12., 39. Trčka Z., 60. Vyoral P., 90+2. Kašný P. 
ŽK: 42.
 Mikulka M., 51. Huňka T. - 7. Trčka Z., 9. Vyorálek D., 54. Vyoral P., 86. Surový M. ČK: 86. Surový M. 
Diváci: 160. 
Rozhodčí: B. Čikl
 - M. Skach (laik), S. Vyorálek (laik).

Topolná: Sklenář L. - Viceník R., Pavlica A., Pavelec D., Ostrožík D., Mikulka M. (88. Kašný D.), Huňka T. (61. Válek A.), Hoferek J., Gajdošík P. (29. Čechmánek P.), Bouchal R., Blaho C. Trenér: Zdeněk Gajdošík.

Mistřice: Matoušek O. - Vyorálek D. (69. Bilavčík M.), Vyoral P. (82. Huňka M.), Vašek J. (61. Blaha T.), Vaněk P., Trčka Z., Surový M., Mikoška M., Kašný P., Haša M., Engler I. Trenér: Jaromír Vašek.

Do derby nastoupili domácí s odhodláním a lepší začátek si ani nemohli přát. Hned v 5. minutě nastřelili břevno a krátce nato v 8. minutě otevřel skóre Ostrožík z penalty. Ihned po vstřelení branky zaútočili hosté, ale potvrdilo se nedáš, dostaneš a z rychlého protiútoku Pavlica zvýšil na 2:0. Hosté se ale nepoložili a hned ve 12. minutě zkorigoval Trčka na 2:1. Domácí nadále útočili a v 39. minutě se jim to nevyplatilo a střelecky disponovaný Trčka srovnal na 2:2. V úvodu druhého dějství se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale skórovali hosté Vyoralem - 2:3. V 85. minutě vyrovnal Pavelec na 3:3 a když opustil hrací plochu za kritiku rozhodčího Surový, zdálo se, že hosté budou bránit remízu. Domácí nejprve nevyužili svou šanci a vzápětí rozhodl utkání Kašný.

Nejlepší hráči: Ostrožík David - Engler Igor.
 

                                                                zdroj:DOBRÝ DEN S KURÝREM



Sobota 12.5.2007
Mladší žáci se zúčastnili turnaje v Kněžpoli ve kterém zvítězili. 
výsledky:
Topolná - Bílovice     4 : 0
branky:Mlýnek,Zelinka,Foltýn,Blaha
Topolná - Kněžpole   2 : 1
branky:Mlýnek,
Pavlík,

Topolná - Jarošov     3: 1
branky:Mlýnek 2, Lapčík

foto archiv:



Neděle 13.5.2007

muži: Topolná - Mistřice                     3 : 4
branky:Ostrožík,Pavlica,Pavelec,

dorost: Topolná - Nedakonice              0 : 3
branky:

žáci: Topolná - Mistřice                      3 : 1
branky:Bartoš 2,Foltýn J,  

Úterý 8.5.2007

dorost: Topolná - Tupesy              6 : 3
branky:

Mladší žáci sehráli dvě přípravná utkání s TJ Březolupy, v obou zvítězili. foto:1,2,
 

Topolná - Babice 5:2 (1:1) 
 

Branky: 53., 85. Dohnal P., 20. Hoferek J., 55. Ostrožík D., 89. Čechmánek P. - 28. Věrný J., 85. Černý T. 
ŽK: 13. Tomaštík R., 38. Lekeš O., 79. Lahola M., 80. Železník L. (Babice). Diváci: 150. 
Rozhodčí: M. Strapina - M. Škach (laik), M. Mlýnek (laik).


Topolná: Janeček D. - Viceník R., Pavlica A., Pavelec D., Ostrožík D., Huňka T., Hoferek J. (80. Nádeníček D.), Dohnal P., Bouchal R., Blaho C. (30. Čechmánek P.), Bartoš P. Trenér: Zdeněk Gajdošík.


Babice: Kundera M. - Vlachynský R., Věrný J., Tomaštík R. (46. Mrázek M.), Mrázek Z. (75. Železník L.), Maňásek Z., Lekeš O., Lahola M., Kotlaba D., Horníček D., Černý T. Trenér: Jiří Lahodný.


Domácí začali aktivněji, když první brankovou šanci si vypracoval Jaroslav Hoferek, který z přímého volného kopu překonal Kunderu 1:0, to vše v 20. minutě. Hosté ve 28. minutě vyrovnali po hrubé chybě obrany. Jan Věrný utekl a své sólo zakončil vyrovnáním. Ve 44. minutě si domácí vypracovali brankovou příležitost, ale Dohnal po rohu napálil horní tyč. V druhém poločase začali lépe domácí, když Pavel Dohnal po krásném sólu zvýšil na 2:1. Hosté přestali hrát. V 55. minutě byl faulován Ostrožík ve vápně a nařízenou penaltu sám proměnil 3:1. V 85. minutě Pavel Dohnal krásnou střelou z 20 metrů zvýšil na 4:1. Hosté v téže minutě dokázali odpovědět Tomášem Černým, který po hrubce obrany snížil na 4:2. Poslední branka utkání padla v 89. minutě zásluhou Pavla Čechmánka, který dorazil Dohnalovu střelu.


Nejlepší hráči: Dohnal Pavel - Černý Tomáš.

                                                                 zdroj:DOBRÝ DEN S KURÝREM



Neděle 27.5.2007

muži: Topolná - Babice                     5 : 2
branky:Dohnal 2,Čechmánek,Ostrožík,Hoferek,

dorost: Topolná - Jalubí                     4 : 5
branky:Foltýn M. 2,Franek 2,

žáci: Topolná - Kněžpole                     4 : 1
branky:Bursík 2,Hanák,Zelinka, 
 



 

    Vážany - Topolná 1:1 (1:1) 
 

Branky: 25. Pavlíček M. - 15. Dohnal P. ŽK: 51. Čevora B. - 55. Ostrožík D. Diváci: 70. 
Rozhodčí: Lukáš Uherek - Hynek Pavlíček (laik), Teodor Shottl (laik).

Vážany: Šoustek O. - Švihra L. (46. Roubalík S.), Vaculík A., Trlida M., Pavlíček R., Pavlíček M., Oharek P., Oharek L., Machynka J., Galetka D. (46. Procházka M.), Čevora B. Trenér: Milan Soustružník.

Topolná: Janeček D. - Viceník R., Pavelec D., Ostrožík D., Huňka T., Hoferek J., Čechmánek P. (75. Mikulka M.), Dohnal P. (89. Gajdošík P.), Bouchal R., Blaho C., Bartoš P. Trenér: Zdeněk Gajdošík.

Hosté vstoupili do utkání aktivně. Hned ze začátku si vytvořili několik dobrých šancí. V 15. minutě po trestném kopu Ostrožíka se trefil krásně hlavou Dohnal Pavel. Hosté byli aktivnější i nadále, ale domácí vyrovnali hned z první šance. Po trestném kopu nedal hlavou šanci gólmanovi Pavlíček. Hra se poté trochu vyrovnala, ale hosté měli více ze hry, měli i více šancí. V posledních pěti minutách prvního poločasu nedali vyložené šance Hoferek ani Pavelec. Ve 2. poločase převzali taktovku utkání domácí a hosty nepustili skoro za polovinu. Po chybách gólmana Janečky nedali do prázdné brány ani Pavlíček a ani Vaculík. Bezmocnost domácích dát branku potvrdil i výsledek 1:1 a také to, že další vyložené šance jim zase pochytal gólman Janeček, který se vytáhl několika dobrými zákroky. Pořád se hrálo nahoru dolů, ale stav zůstal stejný až do konce utkání. Remíza 1:1 byla zasloužená.

Nejlepší hráči: Čevora Bronislav - Bouchal Radek. 
 

                                                                zdroj:DOBRÝ DEN S KURÝREM

Neděle 3.6.2007

muži: Vážany - Topolná                    1 : 1
branky:Dohnal,

dorost: Babice - Topolná                   5 : 1
branky:Válek,                                                 

žáci: Mařatice - Topolná                    7 : 0
branky:


 

Topolná - Huštěnovice 1:3 (0:2) 
 

Branky: 77. Válek A. - 26., 30. Umlauf M., 55. Cebula Z. ŽK: 52. Huňka T. - 43. Adamík O. 
Diváci: 70. 
Rozhodčí: Bronislav Pálka - Miroslav Skach (laik), Pavel Čechmánek (laik).

Topolná: Bouchal R. - Viceník R., Válek A., Pavlica A., Ostrožík D., Mikulka M., Huňka T., Hoferek J., Čechmánek P. (80. Kurtanský R.), Blaho C. (46. Kašný D.), Bartoš P. Trenér: Radek Kurťanský.

Huštěnovice: Střítecký O. - Váverka T., Váverka A., Umlauf M. (83. Zlámalík R.), Sklenář R., Silný F., Petrželka J., Malenovský P., Hruboš Z. (46. Silný J.), Černý P. (16. Cebula Z.), Adamík O. Trenér: Rostislav Zlámalík.

Utkání začalo z obou stran vlažně, ale hosté se dostávali postupem času do rychlejších obrátek. Ve 26. minutě Sklenář našel obloučkem osamoceného Miroslava Umlaufa a ten bez problémů dal úvodní branku zápasu 0:1. Ve 30. minutě vystřelil z dvaceti metrů Silný do tyče a odražený míč se dostal opět k Mirkovi Umlaufovi, který dal svoji druhou branku v zápase. V závěru prvního poločasu se do šancí dostali i domácí, ale jejich koncovka byla žalostná. V druhé půli se Topolná mohutně snažila o snížení stavu, ale přišel rychlý brejk v 55. minutě. Sklenářovu přihrávku poslal do sítě klasickým bodlem k pravé tyči Zdeněk Cebule 0:3. V 77. minutě Střílecký vyrazil Barošovu střelu jen před sebe a Adam Válek už neměl problém dopravit lehký míč hlavou do branky 1:3. Domácí se snažili až do posledního hvizdu rozhodčího, ale další branky se už nedočkali.

Nejlepší hráči: Kašný Dalibor - Umlauf Miroslav.

                                                                zdroj:DOBRÝ DEN S KURÝREM


                             

               
             
Neděle 10.6.2007


dorost: volno                
branky

žáci: Topolná - Bílovice                           2 : 1
branky:Bartoš,Piňko,
     
 




O. N. Ves B - Topolná 4:1 (2:0)

Branky: 20. Kusák M., 33. Pokorný M., 65. Hábl O., 69. Štěrba J. - 75. Dohnal P. ŽK: 40. Jirásek A. - 40. Pavlica A. 
Diváci: 50. 
Rozhodčí: Blažej Vyroubal - Tomáš Nosek (laik), Josef Dohnal (laik).

O. N. Ves B: Boček A. - Slezák V., Silnica D., Pokorný M. (85. Zumr J.), Kusák M., Jurásek D., Jirásek A. (60. Štěrba J.), Hlůšek J., Hábl O., Franěk P., Bršlica J. (80. Kosík A.). Trenér: Martin Voráč.

Topolná: Gajdošík P. - Viceník R. (82. Blaho C.), Pavlica A., Pavelec D., Ostrožík D., Mikulka M., Huňka T., Hoferek J., Dohnal P., Bouchal R., Bartoš P. (80. Nádeníček D.). Trenér: Zdeněk Gajdošík.


Začátek utkání patřil hostům, ale z branky se po dvaceti minutách hry radovali domácí. Z přímého kopu se trefil Michal Kusák. Od této chvíle domácí měli utkání pod kontrolou a svoji převahu vyjádřili ve 30. minutě, kdy po levé straně unikl Michal Pokorný a prostřelil hostujícího brankáře. V závěru poločasu se hra mírně přiostřila, z čehož vyplynuly dvě žluté karty, každá na jednu stranu. Od začátku druhého poločasu opět měli domácí hru pod kontrolou. V 65. minutě na 3:0 hlavou zvyšoval Ondřej Hábl a o čtyři minuty později Jan Štěrba předvedl sólo přes celé pokutové území a zvýšil na 4:0. I přes velkou průtrž mračen utkání dále pokračovalo a v 75. minutě Pavel Dohnal snížil pro hosty na 4:1 hlavou po rohovém kopu. Zbytek utkání se pak dohrával za deště.

Nejlepší hráči: Pokorný Michal - Viceník Radek.

  zdroj:DOBRÝ DEN S KURÝREM


 

Nezdenice - Topolná 8:4 (4:3) 
 
Branky: 7., 9., 25., 46. Skočovský D., 55., 81. Bušo J., 3. Szymurda E, 66. Švehlík F. -15. Mikulka M., 30. Pavelec D., 42. Viceník R., 75. Ostrožík D. 
ŽK: 59. Kociňák J., 75. Michalčík R. - 88. Ostrožík D., 90. Pavlica A. 
Diváci: 150.
Rozhodčí: L. Uherek - P. Vápeník (laik), M. Škach (laik).

Nezdenice: Malaska T. - Uličník J. (46. Švehlík F.), Szymurda E., Sviták P. (62. Marek P.), Skočovský D., Michalčík R., Michalec P., Kolínek L., Kociňák J., Bušo J., Adámek R. (82. Krčma L.). Trenér: Josef Pospíchal.

Topolná: Janeček D. - Viceník R., Pavlica A., Pavelec D., Ostrožík D., Mikulka M., Huňka T. (76. Gajdošík P.), Hoferek J., Dohnal P., Bouchal R., Blaho C. (55. Nádeníček D.). Trenér: Zdeněk Gajdošík.

Nezdenice chtěly v posledním zápase na domácí půdě zvítězit, a tak už v 10. minutě Topolná prohrávala 3:0. Za domácí postupně stříleli branky ve 3. minutě Szymurda, v 7. a 9. minutě Skočovský. Hosté začali bojovat a snížili v 15. minutě Mikulkou na 3:1. Nezdenice o deset minut později zvýšily svůj náskok, kdy po centru Kolínka hlavou skóroval opět Skočovský. O pět minut později hosté po střele Pavelce snížili na 4:2. 3 minuty před koncem půle dorážel vyraženou Dohnalovu střelu Viceník a uzavřel stav poločasu na 4:3. Domácí do 2. dějství vstoupili opět aktivně. Ve 46. minutě hlavou zavěsil Skočovský. V 55. minutě se trefil Bušo. V 66. minutě na 7:3 dával branku Švehlík. Hosté už se pouze zmohli na jedinou odpověď, a to v 65. minutě po faulu na Pavlicu, kdy z pokutového kopu skóroval Ostrožík. Domácí ještě stačili do konce zápasu zvýšit. Branku dával Bušo a upravil tak na konečných 8:4.

Nejlepší hráči: Bušo Jiří - Pavlica Aleš.

                                                                
zdroj:dobrý den


Neděle 17.6.2007

dorost: Boršice - Topolná                  hosté nepřijeli 
branky:                                                

žáci: Huštěnovice - Topolná               3  :  6
branky:Štefek 2,Hanák 2,Bartoš,Hlavačka,

               
 




Neděle 24.6.2007
muži: O.N.Ves - Topolná                     4 : 1
branky:Dohnal,

dorost: Bystřice p.Lop.- Topolná           2 : 5       
branky: