logotj2

Jaro 2006

Huštěnovice - Topolná 0:1 (0:0)
Branky: 70. Polášek R. 
ŽK: Umlauf,Černý,Huňka,Foltýn,Ostrožík,
Diváci: 50
Rozhodčí: Čikl - Zlámalík,Škach, 

Topolná: Tůma - Mašlan,Pavlica,Huňka,Ostrožík,-Nádeníček,Pavelec, Hofere-Foltýn, Dohnal, Polášek, 
Střídání: Mikulka M.,Bouchal, Plšek,
Trenér: Zdeněk Gajdošík. 

Huštěnovice: Hruboš J. - Vranka O., Straka P., Cebule Z., Adamík O., Přívara M., Černý P., Malenovský P., Váverka T., Váverka A., Macháček P. 
Střídání: 46. Kryška M. za Váverku T., 55. Silný J. za Vranka O., 68. Puškáč L. za Přívaru M. 
Trenér: Vlastimil Smýkal.

  Začátek utkání patřil domácím,kteří útočili ale hosté měli pevnou obranu. V závěru poločasu domácí ještě zvýšili svůj tlak a po chybě brankáře hostí byli blízko skórovaní. Hostující obránce však v poslední chvíli vykopl míč z prázdné brány.
  Do druhé půle nastoupili domácí s odhodláním konečně vstřelit branku. To se jim do konce utkání nepodařilo.Hosté hráli stále pozorně v obraně a opírali se o skvělý výkon brankáře Tůmy. Z obranné ulity vykoukli v 70 minutě a po rychlém protiútoku vstřelil vedoucí branku hostí Polášek.Domácí se snažili o vyrovnání i po obdržené brance,ale i ve zbývajícím čase byly pro ně tři tyče hostující brány zaklety.
  Nejlepší hráči:Cebula Z. - Tůma J. Polášek R.

 

22.4.2006
                Topolná - Březová  3:0 (1:0)

Branky:   64.,84. Ostrožík,34. Polášek R. 
ŽK: 18. Ostrožík D.74. Pavelec, (Topolná). Králík J,Ševčík T.,Havlík J
Diváci: 40. 
Rozhodčí: Navrátil M. - Josef Foltýn (laik), Miroslav Škach (laik). 

Březová: Pomajbík M. - Uher J.,Mahdal O. Králík F.,Králík J., Havlík J., Bruštík D.,  Ševčík J.,Miškář V.,Mikulička D., .
Střídání: 55. Pomajblík za Ševčíka
Trenér: Josef Maier. 

Topolná:Tůma - Plšek, Viceník, Pavlica,Ostrožík D.,Nádeníček D.,Pavelec D.,Mikulka M., Sklenář, Polášek R.,Foltýn P.
Střídání:  
Trenér: Zdeněk Gajdošík. 
Zápas k vůli opravám hřiště v Topolné byl odehrán v Bílovicích.Terén byl velmi nerovný a to poznamenalo celé utkání. Začátek utkání začali hosté v lepším tempu,měli více šancí a mírnou převahu. Přesto prvně skórovali domácí,když ve 34min. šel sám 40m.na brankáře Polášek-obhodil jej a vstřelil tak vedoucí branku.Domácí měli propracovanější akce a byli nebezpečnější před brankou hostí.  Ve druhém poločase byli domácí opět lepším mužstvem.V 64.min. šel útočník Mikulka sám na brankaře a hostující Ševčík jej v šestnáctce podkopl a nařízený pok. kop Ostrožík proměnil. Hra se přelévala od šestnáctky po šestnáctku. V 86.min. se domácí dostali před šestnáctku,kde po centru z pravé strany obránce nedovoleně zastavil míč v šestnáctce a byl nařízený pokutový kop.Na 3:0 zvyšoval opět Ostrožík.Hosté se snažili,ale nervozita jim svazovala natolik ruce a nohy,že se ani čestného úspěchu nedočkali.    

Nejlepší hráči: Nádeníček-Uher.

Topolná - Vážany 0:1 (0:0) 

Branky: 82. Oharek P. (Vážany). 
ŽK: 41. Pavelec D., 72. Pavlica. - 32. Šoustek O., 76. Březina J., 82. Pavlíček R. 
Diváci: 45. 
Rozhodčí: Čikl B. - Škach (laik), Serotl (laik).
Topolná: Tůma J. - Viceník R., Polášek R., Pavelec D., Ostrožík D., Nádeníček D., Mikulka M., Foltýn P., Dohnal P., Bouchal R., Pavlica A. Střídání: 46. Plšek R. za Poláška. 
Trenér: Gajdošík Zdeněk. 

Vážany: Verbík Z. - Šoustek O., Roubalík S., Pavlíček R., Pavlíček M., Oharek P., Oharek L., Machynka J., Kolář M., Čevora B., Březina J. Střídání: 46. Čevora B. za Oharka, 80. Máčala J. za Šoustka. 
Trenér: Soustružník Milan.

V sobotu se hrál i přes nepříznivé povětrnostní podmínky pohledný fotbal. Obě mužstva, i když se bojovalo srdnatě o každý míč, předvedla korektní hru bez tvrdých a záludných zákroků. V první půli se hra odehrávala převážně ve středu hřiště, ale rušno bylo také před oběma šestnáctkami. I na šance byla první půle vyrovnaná. Nejdříve zahrozili hosté, když ve 20. minutě technickou střelu z pokutového území zlikvidoval bravurně brankář Tůma. V 36. minutě odpověděli domácí. Žádný z jejich útočníků však nedokázal ze skrumáže dopravit míč do brány. 
Do druhé půle nastoupili útočněji naladěni hosté. Topolná se však tradičně dobře bránila, co neodvrátila obrana, zlikvidoval vynikající Tůma. Když se už zápas chýlil k remízovému konci, dopravil v 82. minutě míč vyražený Tůmou do sítě Oharek. Zbytek utkání Topolná zatlačila Vážany na jejich polovinu, ale branku se jim už vstřelit nepodařilo.

Nejlepší hráči: Tůma - Pavlíček R.

Sobota 29.4.06 
         Topolná-Havřice                2 : 3  dorost
         branky: Kašný,vlastní                                           
         Březolupy-Topolná           žáci nehráno 

 

Buchlovice - Topolná   6:1 (2:0)

Branky: 30. Kovařík P., 39. Večeřa J., 48. Tříska D., 72. Marek J., 83. Velcr M., 86. Dvořák J. - 78. Polášek R. 
ŽK: 34. Kovařík P., 55. Marek J. - 35. Foltýn P., 65. Ostrožík D. Diváci: 80. 
Rozhodčí: Dostálek J. - Ryška (laik), Škach (laik).

Buchlovice: Škubník T. - Večeřa J., Marek J., Marek B., Kovařík P., Grebeň T., Dvořák J., Buchtík O., Schuster M., Vojtěšek M., Tříska D. 
Střídání: 53. Velcr M. za Kovaříka, 73. Stuchlík J. za Schustera, 81. Šarata za Vojtěška. Trenér: Křiva Josef. 

Topolná: Tůma J. - Viceník R., Polášek R., Plšek R., Pavelec D., Ostrožík D., Nádeníček D., Mikulka M., Foltýn P., Bouchal R., Pavlica A. 
Střídání: 38. Huňka za Bouchala, 49. Kašný za Plška. Trenér: Gajdošík Zdeněk.

Terén byl sice poznamenaný deštěm, ale byl zcela regulérní. Utkání se v úvodu střídaly oba celky v zahazování šancí. První protrhli střeleckou smůlu domácí, kteří využili Kovaříkem hrubé chyby obrany hostí. Za tři minuty mohli zvýšit domácí Bedřichem Markem, který trefil jen břevno. Ve 39. minutě se domácí dočkali, po rohovém kopu se ve skrumáži orientoval nejlépe zkušený Večeřa. 
Hned po přestávce zvýšili domácí na 3:0 Třískou, který vyšachoval obranu hostí. V 72. minutě se do otevřené obrany hostí vrhl Jiří Marek a po samostatném brejku zvýšil na 4:0. V 78. minutě korigoval Polášek na 4:1, když dorážel míč vyražený brankářem. Už za tři minuty však domácí opět zvýšili střídajícím Velcrem, který znovu dorážel vyražený míč brankářem. Tečku za výsledkem udělal v 86. minutě Dvořák, který tak zakončil pěknou kombinaci mužstva.                                         

Nejlepší hráči: Škubník, Jiří Marek - Pavlica.

Pitín – Topolná  1 : 2   (1 : 1)

Sestava: Tůma-Mašlan,Viceník,Huňka,Bouchal-Foltýn P.,Pavelec, Nádeníček-Dohnal,Plšek,Mikulka M.
Branky:Lukáš, -  Plšek 2,
ŽK: Viceník,Dohnal,
Střídání: 67.Sklenář za Tůmu,87.Kašný za Plška.
Trenér: Gajdošík Zdeněk.

Osud Pitína se zdá být po porážce od Topolné zpečetěn.Hosté byli od začátku aktivnější,ale nejprve se zastřelovali.Při manévrech dokonce orazítkovali břevno.Třináctá minuta byla pro domácí nešťastná,jejich gólman Švehlík neudržel míč a Plšek pohotově zavěsil.Po gólu Pitínští ožili,jenže jejich šance zazdili Kavka s Maňasem.Dočkali se po půlhodině hry,kdy se bombou z hranice šestnáctky trefil Lukáš.Ve druhé půli ještě hru domácích oživil Přerovský,ale opět doplatili na žalostnou koncovku.Šanci postupně spálili Kavka,Adámek a hlavně Milička.V 70.minutě nakonec dostali míč do brány ale,rozhodčí gól neuznal.Jeho verdikt je rozhodil a prakticky z protiútoku Plšek rozhodl.

Nejlepší hráči:Adámek,Kavka,Přerovský-Viceník,Mikulka,Plšek.

Rozhodčí:Šťastný

Nejlepší hráči:Adámek,Kavka,Přerovský-Viceník,Mikulka,Plšek.

Rozhodčí:Šťastný

Topolná – Částkov   1 : 2  (0 : 1)

Sestava:
 Sklenář-Bouchal,Viceník,Ostrožík,Mašlan-Foltýn P.,Pavelec,Foltýn J. Plšek,Polášek,Dohnal.

Branky: Dohnal,- Doležal 2,

ŽK: Viceník,

Střídání: 60.Mikulka za Plška.
Trenér: Gajdošík Zdeněk.V pohledném derby se od začátku prosazovaly obě zálohy,ale žádný z týmu si nevypracoval větší šanci.První vyloženou brankovou příležitost si vytvořili hosté ve 33.minutě.Doležal ji proměnil a Částkov se ujal vedení. Po brance se však neuklidnili,ale paradoxně znervózněli.Posledních deset minut prvního poločasu bylo ve znamení faulů.Ve druhé půli byla hra zase vyrovnaná a přelévala se z jedné strany na druhou.V 55.minutě z přímého kopu domácí Pavelec měl na dosah vyrovnání a prakticky z protiútoku platilo nedáš-dostaneš.V 61.minutě utekl po krásné přihrávce Kubíčka domácí obraně Doležal a zvýšil na 2:0.Vývoj zápasu ovlivnila 81.minuta,když se nechal vyloučit kapitán hostí Řezníček a domácí vyvinuli obrovský tlak,který po centru zužitkoval v 86.minutě Dohnal.Víc už však Topolná nestihla.

Nejlepší hráči: Polášek,Dohnal-Doležal.

Rozhodčí: Gazda.         


 

  Mistřice - Topolná    5 : 1   (2 : 1)

sestava:Sklenář-Viceník,Pavlica,Ostrožík,Bouchal-Foltýn P. Pavelec,Mikulka M.-Plšek,Polášek,Mašlan                             
branky: Mašlan
střídali:
Fiala za Pavelce, Doležal za Mašlan,

Fotbalisté Topolné domácí šokovali hned v první minutě, Mašlan si připadal ve vápně jak osamocený na náměstí a brankař Mikulka byl bez šance. Mistřice však nehodili flintu do žita, za osm minut vyrovnal Vašek a pak existoval pouze jeden tým-domácí.Tlak korunovali ve 43.minutě, úspěšným střelcem byl opět Vašek. Na startu druhé půle se zdálo,že hosté převezmou otěže zápasu, ale v rozmezí dvou minut inkasovali z kopačky Englera a Vaška, který zkompletoval hattrick. Pátou hořkou pilulku Topolné naordinoval tři minuty před koncem hlavičkující Engler.  

Nejlepší hráči:Ondroušek,Vašek-Sklenář,Foltýn P.
Rozhodčí: Chaloupka F.

 

Pátek 12.5.2006
     
   Topolná - Uh.Hradiště      0 : 4   žáci (dohrávka 16kolo)
        Topolná - Prakšice          1 : 5   dorost (dohrávka 18kolo)
         branky: Kašný

          Neděle 14.5.06
    
     
Mistřice - Topolná            5 : 1   muži
        branka:Mašlan
        Bílovice - Topolná             6 : 2  dorost
        Branky:Foltýn,Kropáček
        Mistřice - Topolná            10 : 0  žáci

 

Topolná  -  Mařatice  0 : 2  (0 : 0)

sestava:Sládek-Huňka,Kurtanský,Pavlica,Ostrožík-Hoferek, Polášek,Mikulka M.-Foltýn P.,Plšek,Dohnal,                             
branky:
střídali:Úlehla za Huňku,

V prvním poločase byli domácí lepším týmem, kdy se soupeřem hrajícím o postup drželi krok. Do žádné vážnější akce se ani jedno mužstvo nedostalo. Ve druhé půli si zkušenější hosté vytvořili převahu, kterou zúročili v 65.minutě, po krásném centru Kuvačiče hlavičkou zakončoval Kroča. V 86.minutě srazil gólman Sládek k zemi pronikajícího Kroču a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Johaník.Pochvalu zaslouží rozhodčí Šipka, který utkání řídil místo delegovaného rozhodčího Vlčnovského. 

Nejlepší hráči:Pavlica,Hoferek,
Rozhodčí: Šipka O.



 

 Neděle 21.5.06
       Topolná - Bílovice      3 : 0   žáci 
       branky:Štefek 2,Bartoš,
       Topolná - Ostrožská Lhota        2 : 1   dorost  
       branky: Huňka,Foltýn,
       Topolná - Mařatice   0 : 2

 

Topolná - Kostelany n/M 4:0 (1:0) 

Branky: 66., 80., 82. Polášek R., 39. Foltýn P. (Topolná). 
ŽK: 25. Bouchal R. (Topolná). Diváci: 100. 
Rozhodčí: Hladiš L. - Škach M. (laik), Rychlík L. (laik). 

Topolná: Sklenář L. - Polášek R., Pavlica A., Ostrožík D., Nádeníček D., Mikulka M., Kurtanský R., Hoferek J., Foltýn P., Dohnal P., Bouchal R.                                                                    
Střídání: 81. Plšek za Hoferka, 85. Mašlan za Bouchala.            
Trenér: Gajdošík Z.   
                                                        
Kostelany n/M: Vávra J. - Šimík D., Ventrča J., Panáček M., Mojžíš J., Koryčánek T., Gabriel P., Dvouletý R., Bilavčík R., Marek D., Gragor M.                                                                       
Střídání: 46. Horký L. za Gregora M., 72. Pospíšil J. za Bilavčíka R.  83 Rychlík L.za Koryčánka T.

Trenér: Vávra M. Do utkání nastoupila obě mužstva s velkým odhodláním. První čtvrthodina se odehrávala ve vysokém tempu a hra se oboustranně přelévala. Poté se uklidnila a začalo se hrát technicky. První chybu v obraně však vyrobili hosté a dovolili ve 39. minutě Foltýnovi dát první branku. Ke konci poločasu si hosté vytvořili tlak, který ovšem nedokázali zužitkovat. Do druhého poločasu nastoupili lépe domácí, kteří diktovali tempo až do závěrečných minut. Soustředili se na pečlivou obranu a spoléhali na rychlé protiútoky. V 66. minutě Vávra vyrazil tvrdou střelu od Poláška, který dokázal ještě míč dorazit do prázdné branky. O 15. minut později domácí hráči využili ponechané výhody a znovu Roman Polášek ukázal své technické kvality, obelstil 3 soupeřovi zadáky a nezadržitelně skóroval. Hosté se snažili ohrožovat domácího gólmana pouze ze standardek, ale koncovku měli žalostnou. A tak v 82. minutě opět R. Polášek hlavou poslal míč do sítě a stanovil výsledek utkání na 4:0.                                                                   

Nejlepší hráči: Polášek R., Foltýn P. - Šimík D., Ventrča J
.

 

 dorost: Topolná-Nedakonice  hosté nepřijeli
 žáci : Mařatice-Topolná nehráno pro nezpůsobilí terén

Topolná - Vlčnov 2:2 (2:1)  

Branky: 15. Hoferek J., 30. Bartoš P. - 13. vlastní (Kurtanský), 86. Bída I. ŽK: 35. Plšek R., 77. Ostrožík D. - 48. Mikulec K., 92. Bída I. Diváci: 65. Rozhodčí: Řihák P. - Škach (laik), Podškubka (laik).

Topolná: Sládek R. - Viceník R., Polášek R., Plšek R., Ostrožík D., Nádeníček D., Mikulka M., Kurtanský R., Hoferek J., Foltýn P., Bartoš P. Střídání: 61. Bouchal za Nádeníčka, 75. Mašláň za Bartoše. Trenér: Gajdošík Zdeněk.

Vlčnov: Kolek O. - Škách R., Zimčík R., Tomala K., Tomala J., Mikulec K., Mikulec D., Křapa L., Bída I., Bartošek J., Bartoň M. Střídání: 70. Pešl za Mikulce K., 91. Panáček za Škácha. Trenér: Jurásek David.

Utkání se hrálo oboustranně opatrně, především mezi šestnáctkami. Postupem času převzali taktovku hry domácí a vytvořili si herní převahu. Ve 13. minutě se ovšem hosté dostali do vedení, kdy Bartošek vystřelil z 35 metrů a domácí Kurtanský hlavou tečoval a míč tak přeskočil vyběhnuvšího domácího brankáře. O dvě minuty později se domácím podařilo srovnat skóre Hoferkem, který po rychlém protiútoku střelou k tyči nedal Kolkovi šanci. Ve 30. minutě se domácím podařilo vsítit druhou branku, když po rohovém kopu nechala hostující obrana na malém vápně osamoceného Bartoše a ten neměl problém vsítit do prázdné branky vedoucí gól. Ve druhém poločase převzali taktovku hosté a začali si vytvářet šance, ale bohužel bez efektu. Hostům se podařilo srovnat až v samém závěru utkání po chybě domácího gólmana, který neudržel na malém vápně centrovaný míč, a Bídovi se podařilo jej dotlačit do brány.

Nejlepší hráči: Polášek, Hoferek - Kolek, Bída

dorost: Boršice-Topolná    3 : 1
      branky:Macek,

 

Popovice - Topolná 3:1 (2:1) 
 

Branky: 22.Musil O.,38.Tetera T, 89. Haluza M. - 56. Polášek R. ŽK: 12. Dufka M.,80. Musil O. - 44.Ostrožík D. Diváci: 150. Rozhodčí: Čikl B. - Vlčnovský D. (laik), Škach M. (laik).

Popovice: Bureš R. - Tureček P., Tetera T.,Omelka J. Musil O., Mimránek L.,Jegla R.,Hladný T., Dufka M.,Bičan L.,Smolík A. Střídání: 73. Škrášek J. za Turečka P., 83. Haluza M. za Nimránka L., 85. Machala za Jeglu R. Trenér: Jegla L.

Topolná: Sklenář L. - Viceník R., Polášek R., Plšek R., Pavlica A., Ostrožík D., Mikulka M., Mašláň S., Hoferek J., Foltýn P., Bouchal R. Střídání: 46. Huňka T. za Mašláně S., 56. Fiala K. za Plška R. Trenér: Gajdošík Zdeněk.

Domácí nastoupili s odhodláním a svého soupeře sevřeli na jeho polovině. Hosté vycházeli jen se zabezpečené obrany a hrozili občasnými brejky. Ve 22. minutě se domácí ujali vedení brankou Musila po ukázkové akci celého útoku. O čtvrt hodiny později hosté vystrčili růžky a po chybě domácího stopera šel kapitán hostí Polášek zcela sám na Bureše, který jeho akci bravurně zlikvidoval. Nedáš, dostaneš, opět platilo a Tureček z protiútoku skóroval na 2:0. Když se zdálo, že se za tohoto stavu půjde do kabin, minutu před koncem poločasu utekl domácí obraně opět Polášek a snížil s přehledem na 2:1. Do druhého poločasu nastoupili lépe hosté a ve 46. minutě nastřelili břevno. Domácí se probudili a hosty už nepustili do žádné kloudné akce. V 80. minutě mohl Omelka zvýšit, ale z vyložené šance nedal. Konečnou tečku za utkáním udělal náhradník M. Haluza, který v 89. minutě stanovil konečný výsledek na 3:1 a domácí mohli slavit zasloužený postup. Stínem utkání bylo vykázání domácího trenéra L. Jegly za výrok proti hlavnímu rozhodčímu.

Nejlepší hráči: Bureš R., Omelka J. Tetera T. - Polášek, Ostrožík, Viceník R. 

dorost: volno
žáci: Topolná-Traplice       10 : 0  foto
      branky:Lekeš 3,Bartoš 3,Kašný R. 2,Kašný O. Mikulášek

   Topolná - Nivnice 5:1 (1:1)

Branky: 49., 56. Foltýn P., 52., 61. Polášek R., 23. Pavlica A. - 20. Mahdal R. ŽK: 75. Kurtanský R. - 56. Hladiš M. Diváci: 100. Rozhodčí: Vacula P. - Foltýn J. (laik), Tomanec V. (laik).

Topolná: Sládek R. - Viceník R., Polášek R., Pavlica A., Ostrožík D., Nádeníček D., Mikulka M., Kurtanský R., Hoferek J., Foltýn P., Bartoš P. Střídání: 62. Plšek R. za Nádeníčka D., 71. Šimek T. za Ostrožíka D., 76. Sklenář L. za Bartoše P. Trenér: Gajdošík Z.

Nivnice: Vasilievič T. - Šlapal R., Zámečník T., Soukeník S., Mahdal R., Mahdal P., Konrád P., Hladiš M., Krajza R, Vacula J., Milička J. Střídání: 26. Pagáč D. za Konráda P., 58. Trtek M. za Miličku J., 71. Mahdal M. za Zámečníka T. Trenér: Portl L.

První udeřili v utkání hosté, když z 30 m napálil míč Mahdal a ten skončil u levé tyčky - 0:1. Hosté dlouho ve vedení nezůstali. Už ve 23. min. po skrumáži u hostující branky doklepával Pavlica za brankovou čáru. Po změně stran se nestačili hosté divit. Už ve 49. min. skóroval do prázdné brány Foltýn po hrubce obrany. Tlak domácích sílil a třetí branka přišla již v 52. min., kdy po střele zpoza vápna skóroval k levé tyči Polášek. To ovšem nebylo vše. O další 4 min. později utekl hostující obraně Foltýn a obloučkem přehodil hostujícího golmana. V 61. min. vše dovršil Polášek, kdy po zaváhání hostující obrany přízemní střelou skóroval. Zbytek utkání se dohrával jen z povinnosti a pro diváka byl nezajímavý.

Nejlepší hráči: Polášek, Foltýn - Mahdal, Vasilievič. 
 

dorost: Topolná-Kostelany        1 : 0      foto
branky:Kašný,

žáci: Topolná-Jankovice            3 : 4
branky:Bartoš,Hlinák,Zelinka

Pátek 2.6.2006 
muži :Topolná-Vlčnov       2 : 2 
branky:Hoferek,Bartoš,
dorost: Boršice-Topolná    3 : 1
branky:Macek


Topolná - O. N. Ves B 2:1 (2:1)
Branky: 12., 36. Polášek R. - 19. Kreisl R. (penalta). 
ŽK: 65. Jirásek, 87. Bršlica J. (O. N. Ves B).
Diváci: 85. Rozhodčí: Šlahůnek R. - Vodný J. (laik), Škach M. (laik).
Topolná: Sklenář L. - Viceník R., Polášek R., Pavlica A., Ostrožík D., Nádeníček D., Mikulka M., Kurtanský R., Hoferek J., Foltýn P., Bouchal R. Střídání: 69. Plšek za Mikulku, 89. Šimek za Hoferka. Trenér: Gajdošík Z.
O. N. Ves B: Vodný K. - Slezák V., Silnica D., Kusák M., Kreisl R., Jurásek M., Hábl O., Chmelař M., Hlušek J., Šálek, Jirásek A. 
Střídání: 69. Bršlica za Krejzla, 69. Pavlas za Jiráska, 86. Trochta za Juráska. Trenér: Jurásek M.

Za krásného slunečného dne vstoupily týmy bojovně do utkání. Převahu měl hostující tým, ale paradoxně kapitán domácích Polášek převzal míč před šestnáctkou a obranou hostů projel jako nůž máslem a nemýlil se. Po inkasované brance Novoveští zvýšili aktivitu a následně po faulu domácích na Kreisla faulovaný hráč z pokut. kopu proměnil penaltu. Domácí se nechtěli smířit s remízou a nadále bojovali, kdy domácí Nádeníček zatáhl míč po pravé straně a krásným centrem našel na malém vápnu opět Poláška, který se nemýlil. Přestože měly oba týmy do poločasové přestávky několik šancí, ani jeden z útočníků nedokázal překonat golmana. A proto šli v poločasové přestávce do kabin za výhodněnjšího stavu domácí. Po změně stran nastupily týmy s tím, že budou skórovat, ale obrany stála na pevných základech a skóre se tak už nezměnilo.

Nejlepší hráči: Polášek R., Kurtanský R. - Hlůšek J., Kusák M


dorost:Topolná - Bystřice p.Lop.  4 : 5
branky:Kašný,Huňka,Hoferek,Vlček,
žáci:Jarošov - Topolná               4 : 0