logotj2

Podzim 2005

Vážany - Topolná 3:2 (2:2)
Branky: 5., 84. Pavlíček, 18. Vaculík - 2. Pavlíček - vlastní, 35. Polášek.
Rozhodčí: Němec - Šotl, Škach 
Diváků: 80 

Vážany: Šoustek, Březina, Petr Párek, Trejda, Roubalík, Párek Libor, Machynka, Čevora, Kolář, Vaculík, Pavlíček. 
Střídali: za Robalíka Švihra, za Vaculíka Černota. ŽK: 63. Trejda (79. ČK), 77. Machynka, 2. Čevora, 58. Kolář 
Trenér: Soustružník 

Topolná: Sládek, Fiala, Doležal, Polášek, Viceník, Ostrožík, Dohnal, Foltýn, Mikulka, Pavelec, Gajdošík (střídaný za Nadeníčka) žk: 60. Doležal, 67. 2 žk - čk Doležal, 30. Ostrožík, 80. 2 žk a čk Ostrožík, 30. Mikulka, 86. Pavelek T
renér: Gajdošík Zdeněk 

Od úvodního hvizdu bylo utkání hráno velmi tvrdě. Hosté se již ve 2. min. ujali vedení, po roh.opu umístil hlavičku do vl. branky Pavlíček. Domácí tato branka nepoložila a spíše vyhecovala a již v 5. min. se trefil tentýž hráč Pavlíček již do soupeřovy branky, kdy převzal míč na půlící čáře a po samostatné akci zakončil střelou k tyči a srovnal stav utkání na 1:1. Od této branky byli domácí lepším mužstvem a svou převahu zůročili již v 18. min, kdy po centru Koláře se trefil domácí útočník Vaculík. Hra se poté přelévala po celé hrací ploše a šance stíhala šanci, avšak útočníci ztroskotali na dobré koncovce nebo na dobře připraveném golmanovi. Hostující družstvo bylo za svou snahu odměněno, když se po přihrávce Poláška trefil Dohnal. Po této brance si žádné z družstev nevytvořila do pol. přestávky žádnou šanci. I ve druhém pol. byla hra tvrdá, na což doplatili hráči obou družstev kartami a vyústěním bylo vyloučení hráčů obou mužstev. V 67. musel odejít pod sprchy dom. obránce Doležal, který byl vyloučen po druhé žk za držení za dres. I domací si v tvrdosti nezadali a byl jim vyloučen obránce za kopnutí soupeře v situaci, kdy neměl možnost hrát míčem. Ani po této druhé čk, se hra neuklinila a již za minutu následovalo vyloučení hráče hostů Ostrožíka za podražení soupeře z boku v souboji o míč. Domácí přesilovku rychle využili a již ze zahrávaného přímého kopu strhl vítězství kanonýr Marek Pavlíček. Hosté se snažili až do závěrečného hvizdu o vyrovnání, ale jejich snaha nepřinela ovoce a utkání skončilo vítězstvím domácího mužstva. Nejlepšími hráči domácí. Pavelek, Machynka Jiří. Hosté - kap. mužstva Viceník.


Topolná - Pitín 2:0 (0:0) 
Branky: 60. Gajdošík Pavel, 90. Polášek Radovan. 
ŽK: 22. Nádeníček David, 39. Pavelec David - 29. Kafka, 47. Valter Přemysl. 
Diváci: 100. 
Rozhodčí: Houdek Jan - Štach (laik), Berčík 

Topolná: Sklenář Lukáš - Fiala Karel, Bartoš Pavel, Polášek Radovan, Viceník Radek, Ostrožík David, Dohnal Pavel, Foltýn Petr, Pavelec David, Gajdošík Pavel, Nádeníček David. 
Střídání: 67. Mikulka Marian za Fialu, 90. Hošláň Stanislav za Dohnala. 
Trenér: Malina Ludvík 

Pitín: Čubík Milan - Kozubík Adam, Hanzlík Libor, Lukáš David, Přerovský Josef, Navrátil Milan, Švehlík František, Kocourek Karel, Šupák Stanislav, Valter Přemysl, Kafka Petr. 
Střídání: 46. Adámek Roman za Šupáka, 67. Jančařík Miroslav za Švehlíka. 
Trenér: Milička Radek 

Bojovné utkání, které se odehrávalo především ve středu hřiště. Šancí mnoho nebylo, až ve 41. minutě si domácí vytvořili první šanci, která skončila v síti, ale branka nebyla uznána pro ofsajd. První gól tak padl v 60. minutě. Po zaváhání hostující obrany se hlavou prosadil Pavel Gajdošík. Po obdržené brance se Pitín nadechl k náporu, nicméně bez úspěchu. V závěru tak hosty, kteří hráli vabank, ztrestal Polášek. Hosté se zmohli na odpověď jen v podobě nastřeleného břevna. Těsně před koncem ještě domácí stačili neproměnit pokutový kop. Přesto zůstaly zasloužené tři body v Topolné.


Vlčnov - Topolná 2:3 (2:1) 
Branky: 10. Mikulec Jaroslav, 18. Chmelina Martin - 83., 90+2. Dohnal Pavel, 22. Ostrožík David (penalta) 
ŽK: 66. Slinták Tomáš, 79. Křapa Libor - 70. Foltýn Petr, 90. Ostrožík David. Diváci: 200. 
Rozhodčí: Vlčnovský Zbyněk - Podškubka Josef (laik), Škach Miroslav (laik). 

Vlčnov: Kolek Ondřej - Mikulec Kamil, Zemek Petr, Junaštík Petr, Bařina Josef, Mikulec Dušan, Zemek Petr, Slinták Tomáš, Chmelina Martin, Křapa Libor, Mikulec Jaroslav. Střídání: 24. Tomala za Mikulce D., 65. Panáček Roman za Mikulce Jaroslava, 85. Truxa Ondřej za Chmelinu Martina. 
Trenér: Jurásek David. 

Topolná: Polášek Radovan - Viceník Radek, Ostrožík David, Dohnal Pavel, Mikulka Marian, Pavelec David, Gajdošík Pavel, Nádeníček David, Foltýn Petr, Sklenář Lukáš, Bartoš Pavel. 
Střídání: 46. Doležal Igor za Gajdoše Pavla, 76. Fiala Karel za Nádeníčka Davida, 90. Mašlán Stanislav za Doležala Igora. 
Trenér: Gajdošík Zdeněk. 

Slušně hrané utkání, v němž hosté tahali za kratší konec. V 18 min. prohrávali už 2:0 po gólech J. Mikulce z 10. min. a Martina Chmely. Ve 22. min. hosté snížili z pokutového kopu Ostrožíkem. Do konce poločasu bylo utkání vyrovnané bez výraznějších možností. Ve druhé půli hosté přidali na obrátkách a začali domácí hráče přehrávat. Ti bránili jednobrankové vedení až do 83. min., kdy srovnal Pavel Dohnal. Ve druhém poločase postupně docházely domácím síly, a proto se rodily příležitosti hostů. V nastavemém čase domácí zahrávali z vlastní poloviny zbrkle volný přímý kop, míč se dostal k hostujícím hráčům a po brejku vstřelil opět Pavel Dohnal vítězný gól. 
Nejlepší hráči - domácí: Kolek Ondřej Nejlepší hráči - hosté: Dohnal Pavel



Topolná - Huštěnovice 3:5 (2:2)
Branky: 44., 80. Polášek R., 31. Pavelec D. - 5. Černý P., 43. Silný J., 57. Malenovský P., 62. Puškáč L., 65. Váverka T. 
ŽK: 46. Pavelec D. (Topolná). 
Diváci: 100. 
Rozhodčí: Petr Gazda - Martin Strapina, Lukáš Mikulka (laik). 

Topolná: Sládek R. - Hoferek J., Bartoš P., Gajdošík P., Pavelec D., Foltýn P., Dohnal P., Ostrožík D., Viceník R., Polášek R., Fiala K. 
Střídání: 9. Sládek R. za Sklenáře, 52. Bartoš P. za Mikulku M., 73. Fiala za Nádeníčka D. 
Trenér: Zdeněk Gajdošík. 

Huštěnovice: Hruboš J. - Vranka O., Straka P., Cebule Z., Adamík O., Přívara M., Černý P., Malenovský P., Váverka T., Váverka A., Macháček P. 
Střídání: 46. Kryška M. za Váverku T., 55. Silný J. za Vranka O., 68. Puškáč L. za Přívaru M. 
Trenér: Vlastimil Smýkal. 

Fotbalisté Huštěnovic stále neokusili hořkost porážky a usadili se v čele tabulky. Na hřišti v Topolné si od prvních minut vytvořili územní převahu a už v páté minutě otevřeli skóre Černým. Jenže další šance nevyužili a přišel trest v podobě vyrovnávacího gólu D. Pavelce. Ještě do přestávky se pak skóre měnilo dvakrát. Nejprve udeřil hostující Silný, ale raketovou odpověď domácích spředl Polášek. Topolná nechtěla prodat kůži lacino a možná by i bodovala, kdyby si nevybrala hluchou desetiminutovku, v níž gólmam Sládek lovil míč hned třikrát ze sítě. Deset minut před koncem sice ještě oživil naděje domácích svým druhým gólem Polášek, ale jejich závěrečný tlak už vyzněl do ztracena



Březová - Topolná 5:1 (3:0)
Branky: 18., 40., 57., 60. Pomajbík D., 20. vlastní - 63. Polášek R. 
ŽK: 70. Ostrožík D. (Topolná). 
Diváci: 90. 
Rozhodčí: Lukáš Hladiš - Josef Janků (laik), Miroslav Škach (laik). 

Březová: Pomajbík M. - Janků, Havlík J., Křeháček M., Pomajbík D., Králík F., Vojtek J., Uher J., Machala R., Hanák D., Mahdal O. 
Střídání: 69. Moravčík za Hanáka, 74. Kubiš za Janků, 82. Bruštík za Havlíka. 
Trenér: Josef Majer. 

Topolná: Buchal - Hoferek, Viceník, Fiala, Gajdošík P., Nádeníček D., Polášek R., Pavelec D., Mikulka M., Dohnal P., Ostrožík D. 
Střídání: 67. Mašlán za Fialu, 73. Doležal za Mikulku, 76. Plšek za Gajdošíka. 
Trenér: Zdeněk Gajdošík. 

Hosté začali velmi aktivně. V prvních deseti minutách si vytvořili několik šancí, které ovšem neproměnili. Od 15. minuty byla hra zcela v režii domácího celku. V 18. minutě po průniku od půlky hřiště stanovil D. Pomajbík skóre na 1:0. Ve 20. minutě domácí centrovali do velkého vápna a po skrumáži si dali hosté vlastní gól. Poločasové skóre 3:0 stanovil opět D. Pomajbík. Ve druhém poločase začali domácí velmi aktivně a již v 57. minutě D. Pomajbík zvyšoval na 4:0. V 60. minutě dal D. Pomajbík opět branku. Hlavičkou přeloboval brankáře. Poté se hra vyrovnala a hosté docílili čestné branky v 63. minutě R. Poláškem. Utkání se dohrávalo v poklidném tempu na obou stranách.



 
Topolná - Buchlovice 3:3 (3:0) 
 
Branky: 10. Da Costa F., 19. Polášek R., 43. Hoferek J. - 51. Grebeň T., 75. Tříska D., 76. Dvořák J. ŽK: 40. Pavelec D., 54. Ostrožík D., 81. Mikulka T. - 18. Marek J., 40. Kovařík P., 49. Pavlík M. ČK: 83. Kovařík P. (Buchl.). Diváci: 80.           Rozhodčí: Uherek L. - Šacha M. (laik), Bílka Z. (laik).
Topolná: Tůma J. - Viceník R. (17. Blaho C.), Vášťák R., Polášek R., Pavlica A., Pavelec D., Ostrožík D., Kropáček M., Huňka T. (79. Mikulka T.), Hoferek J., Da Costa F. (46. Nádeníček D.). Trenér: Gajdošík Zdeněk.
Buchlovice: Štokman J. - Tříska D., Pavlík M., Martinák R., Marek J., Marek B., Kovařík P., Janík J., Grebeň T., Čožík O. (26. Březina M., 86. Šarata R.), Dvořák J. Trenér: Martinák Víťa.
Domácí mužstvo bylo v prvním poločase lepším týmem, ale úvodní dvě vyložené šance měli hosté po přesných Markových centrech. Domácí vsítili první branku již v 10. minutě, když po rohu Hoferka hlavou zakončoval Da Costa. Za chvíli domácí Polášek prošel hostující obranou a z hranice šestnáctky zavěsil. Třetí hořkou pilulku hostům ordinoval Hoferek, který dorážel do prázdné branky. Po změně stran se změnil i obraz hry, v 51. minutě se ve vápně prosadil hostující Grebeň a hosté šli do tlaku. Korunovali jej v 75. minutě Třískou. Tečku zápasu udělal Dvořák, který se po odraženém míči trefil hlavou k bližší tyči.
Nejlepší hráči: Hoferek Jaroslav - Marek Bedřich.




Částkov - Topolná 4:1 (3:1)
Branky: 32., 87. Řezníček R., 20. Kubíček J., 45. Poul D. - 29. Polášek R. 
ŽK: 23. Kubíček J., 36. Kaňovský P., 43. Řezníček R., 81. Kročil P. - 24. Dohnal P. Diváci: 120. 
Rozhodčí: Chaloupka František - Kubíček Svatoslav (laik), Škach Miroslav (laik).
 
Částkov: Soukup S. - Kaňovský P., Šuta J., Kubíček J., Gajdůšek L., Flekač J., Jakšík M., Poul D., Kročil P., Řezníček R., Bílý K.
Střídání: 47. Segrada Antonín za Kaňovského. 
Trenér: Kamil Bílý. 

Topolná: Bouchal R. - Huňka, Masláň, Viceník R., Hoferek J., Foltýn P., Gajdošík P., Polášek R., Pavelec D., Dohnal P., Ostrožík D. 
Střídání: 46. Fiala Karel za Mašláně, 46. Mikulka Marián za Gajdošíka Pavla, 89. Nádeníček David za Pavelce Davida. 
Trenér: Zdeněk Gajdošík. 

Dopolední utkání začalo na vlhkém terénu, který více vyhovoval domácím, kteří byli v první půli lepším mužstvem. Ve 20. minutě po pěkné akci z levé strany potáhl míč Poul a krásným centrem přihrál Kubíčkovi, který doklepával za záda hostujícího gólmana. Za devět minut se hostům podařilo vyrovnat, když Polášek krásnou střelou z dvaceti metrů k tyči vyrovnává na 1:1. Ve 32. minutě po trestném kopu, za faul před šestnáctkou, domácí Řezníček zvyšil na 2:1. V závěru prvního poločasu po hrubé chybě obrany hostí a po samostatném úniku Poula zvyšují domácí na 3:1. Druhý poločas začal velkým náporem hostí, kterým pomohlo poločasové střídání dvou hráčů a samozřejmě i zranění domácího Kaňovského, který byl vystřídán. Druhý poločas se tak odehrával v režii hostí, kteří se trvale usadili na polovině domácích, ti ovšem hrozili z ryhlých brejků. Domácí hráče podržel brankář Soukup. V závěru hosté faulovali před šestnáctkou domácího Gajdůška a následný trestný kop proměnil Řezníček za pomocí zdi, ve které míč změnil svůj směr. Nejlepší hráči: Kubíček, Paul - Polášek, Dohnal.




Topolná - Mistřice 1:2 (0:1)
Branky: 73. Dohnal P. - 30. Sedláček P., 50. Engler I. 
ŽK: 58., 83. Gajdošík P., 72. Ostrožík D. - 70. Sedláček P. 
ČK: 83. Gajdošík P. 
Diváci: 90. 
Rozhodčí: Hubál Lukáš - Švach Miroslav (laik), Šuranský František (laik). 

Topolná: Plšek R. - Polášek R., Pavelec D., Ostrožík D., Nádeníček D., Mikulka M., Huňka T., Hoferek J., Foltýn P., Fiala K., Dohnal P. 
Střídání: 46. Gajdošík za Hoferka. 
Trenér: Zdeněk Gajdošík. 

Mistřice: Mikulka D. - Vašek J., Váverka L., Vaněk P., Stašek L., Sklenář P., Sedláček P., Polášek T., Ondroušek V. II, Jánoš P., Engler I. 
Střídání: 46. Vosmanský za Váverku, 46. Doležal T. za Staška L., 71. Vyorálek D. za Sedláčka. 
Trenér: Vojtěch Ondroušek. 

Derby mezi Mistřicemi a Topolnou se začalo v rychlém tempu s mnoha šancemi na obou stranách. Poprvé se gólově prosadili hosté z levé strany centrem do šestnáctky, kde dorážel hráč Petr Sedláček a hosté vedli 1:0. Pět minut po poločasové přestávce si ideálně naběhl na centrovaný míč z pravé strany Engler a střelou z voleje k tyči nedal gólmanovi šanci. V 73. minutě po centru z pravé strany si ideálně naběhl Dohnal a křižmo přes celé vápno do protilehlého rohu hostující branky snížil na 1:2. Po snížení domácím kolektivem na 1:2 se hra ještě zrychlila a domácí se snažili zatlačit svého soupeře před vlastní šestnáctku. Z mnoha šancí, které měli, se jim nepodařilo vytěžit vyrovnávací gól. V 83. minutě po druhé žluté kartě byl vyloučen domácí hráč Gajdošík a domácí i v deseti stále tlačili svého soupeře. Hosté hrozili z ojedinělých brejků, ale další gol nepřidali. Nejlepší hráči: Polášek R. - Sedláček P.



Mařatice - Topolná 3:1 (2:1)
Branky: 3., 38. Králík P., 67. Juřík L. - 14. Dohnal P. 
ŽK: 20. Mikuš M., 64. Bída L., 74. Juřík L., 81. Večerka F., 83. Magerstein - 24. Foltýn P., 30. Gajdošík P., 62. Pavelec D., 88. Fiala K. 
Diváci: 200. 
Rozhodčí: Lukáš Hladiš - Čeněk Milar (laik), Miroslav Škach (laik). 

Mařatice: Hanák A. - Šťastný T., Zerzáň M., Mikuš M., Kuvačič L., Králík P., Jevický R., Hráček P., Bída L., Knapčík M., Jurčík L. 
Střídání: 70. Knapčík za Magersteina, 79. Mikuš za Večerku, 88. Králík za Janála. 
Trenér: Igor Engler. 

Topolná: Plšek R. - Polášek R., Pavelec D., Ostrožík D., Mikulka M., Mašláň S., Hoferek J., Gajdošík P., Foltýn P., Dohnal P., Bartoš P. 
Střídání: 68. Fiala za Bartoše, 76. Bouchal za Pavelce. 
Trenér: Zdeněk Gajdošík. 

Utkání začalo oboustranně aktivně. Domácím skvěle vyšel vstup do utkání. Ve 3. minutě zahrávali přímý volný kop. Nacvičený signál dokázal zužitkovat domácí hráč Králík, který propálil brankáře. Hosty však obdržená branka nepoložila. Hra se přelévala ze strany na stranu. Ve 14. minutě se z 25 metrů do míče opřel hostující hráč Dohnal a krásnou střelou pod břevno srovnal stav utkání na 1:1. Poté se hra vyrovnala. První poločas mohli diváci vidět oboustranně útočný fotbal, což potvrzovaly šance na obou stranách. Ve 38. minutě opět domácí Králík se s míčem probil na hranici velkého vápna a střelou k levé tyči nedal hostujícímu brankáři šanci. Ve druhém poločase měli více ze hry domácí a drželi si jednobrankové vedení. V 67. minutě po sérii narážek se do vápna dostal Juřík a střelou podél brankáře stanovil konečné skóre na 3:1. Utkání velmi dobré kvality se dohrávalo zcela v režii domácího celku, který po zásluze zvítězil. Nejlepší hráči: Králík P. a Hráček P. - Dohnal P. a Gajdošík P.



Kostelany n/M. - Topolná 5:4 (3:2)
Branky: 10., 34., 36., 52. Dvouletý R., 84. Ventrča J. - 53., 80. Pavelec D., 5. Hoferek J., 13. Dohnal P. 
ŽK: 78., 79. Šimík D., 42. Smělík D., 72. Panáček R. - 8. Nádeníček D., 20. Gajdošík P., 25. Polášek R., 38. Ostrožík D. 
ČK: 79. Šimík D. (Kostelany). 
Diváci: 40. Rozhodčí: Čikl Bohumil - Marek Karel (laik), Škach Miroslav (laik). 

Kostelany n/M.: Koryčánek V. - Šopík R., Šimík D., Ventrča J., Smělík D., Pospíšil J., Panáček M., Koryčánek T., Gabriel P., Dvouletý R., Vávra. 
Střídání: 46. Horký L. za Pospíšila J. 
Trenér: Luděk Rychlík. 

Topolná: Plšek R. - Polášek R., Pavelec D., Ostrožík D., Nádeníček D., Huňka T., Hoferek J., Gajdošík P., Foltýn P., Fiala K., Dohnal P. 
Střídání: 46. Bouchal R. za Plška R., 90. Hašláň za Nádeníčka. 
Trenér: Zdeněk Gajdošík. 

V Kostelanech se hrál pěkný svižný fotbal, spokojení diváci viděli devět branek. Nejdříve začali střílet branky hosté. Ujali se vedení v 5. minutě Hoferkem. Domácí držel střelecky disponovaný Roman Dvouletý, který vstřelil čtyři branky. V závěru strhl vedení na stranu domácích Ventrča. Hosty nepodrželi oba brankáři, kteří zklamali. Stínem utkání bylo vyloučení hráče Davida Šimíka, který po předchozí žluté kartě za nesportovní chování obdržel červenou kartu za podražení soupeře. Mezi nejlepší hráče domácích patřili kapitán Jaromír Ventrča a Roman Dvouletý. Nejlepším hráčem hostů byl David Pavelec.



Topolná - Popovice 0:0 (0:0)
ŽK: 41. Pavelec D., 82. Ostrožík D. - 27. Tetera T., 58. Dufka M. 
Diváci: 70. 
Rozhodčí: Michal Hůlka - Miroslav Škach (laik), Miroslav Nevařil (laik). 

Topolná: Lapčík M. - Polášek R., Pavelec D., Ostrožík D., Nádeníček D., Hoferek J., Gajdošík P., Foltýn P., Fiala K., Dohnal P., Bartoš P. 
Střídání: 46. Mikulka za Nádeníčka, 65. Doležal za Gajdošíka, 81. Huňka za Dohnala. Trenér: Zdeněk Gajdošík. 

Popovice: Šesták V. - Tetera T., Stašek M., Prajza M., Omelka J., Musil O., Mimránek L., Jegla R., Hladný T., Dufka M., Bureš R. 
Střídání: 66. Bičan za Staška, 79. Tureček za Jeglu. 
Trenér: Ladislav Jegla. 

Bojovné a dramatické utkání, ve kterém byl hrbolatý terén překážkou pro obě mužstva. Nejlépe se s tímto faktem vyrovnali v prvním poločase hosté, kteří v 6. minutě Musilem z výhodné pozice přestřelili nad. Do dalších šancí se postupně dostávali popovický Koler alias Marek Prajza, který ze dvou šancí vždy nastřelil gólmana. Domácí se dostali do největší šance v závěru poločasu, kdy Pavelec z přímého kopu trefil tyč a odražený míč napáli Hoferek do brankáře Šestáka. Druhý poločas začali aktivně domácí, ale jejich veškeré pokusy končily mimo branku. V 64. minutě se do velké šance dostal Pavelec, jeho pohotovou střelu Šesták vyrazil a i dorážka Ostrožíka skončila rohem. Hosté se dostali do tlaku opět v závěru zápasu a v nastaveném čase pohotová střela Omelky skončila těsně vedle pravé tyče domácích. Remíza je tak pro oba týmy zasloužená. Nejlepší hráči: Polášek - Šesták.


Nivnice - Topolná 4:2 (0:0)
Branky: 63., 76. Mudrák P., 55. Haloda Z., 88. Krajsa R. - 67. Dohnal P., 80. Hoferek J. Diváci: 90. 
Rozhodčí: Milan Katrňák - Tománek (laik), Škach (laik). 

Nivnice: Gregor L. - Mudrák P., Masařík P., Karlík J., Hladiš M., Haloda Z., Bachůrek M., Zámečník T., Vacula J., Krajsa R., Pagáč R. 
Střídání: 75. Mahdal P. za Pagáče, 87. Trtek M. za Vaculu, 89. Urubčík T. za Krajsu. Trenér: Libor Bortl. 

Topolná: Sládek R. - Polášek R., Pavelec D., Ostrožík D., Nádeníček D., Mikulka M., Hoferek J., Foltýn P., Fiala K., Dohnal P., Bartoš P. 
Střídání: 46. Huňka T. za Pavelce, 78. Mašláň S. za Nádeníčka, 90. Plšek R. za Fialu. Trenér: Zdeněk Gaj­došík. 

V prvním poločase bylo utkání vyrovnané. Do první akce se dostali hosté v 9. minutě Foltýnem, který střílí pod břevno, ale brankář jeho ránu likviduje. Domácí se ozvali ve 30. minutě, kdy zahrávali přímý kop Bachůrkem. Střela šla však těsně vedle tyče. Ve 37. minutě opět Bachůrek střílí z hranice pokutového území, ale i hostující brankář vyráží míč nad bránu. V 55. minutě zahrávali domácí nepřímý kop Bachůrkem. Na jeho ideální centr naskakuje Haloda a otvírá skóre utkání. V 63. minutě domácí opět kopou přímý kop Halodou a na další jeho přesný centr nabíhá Mudrák, který donesl míč na prsou do branky. V 67. minutě snížili hosté Dohnalem. V 76. minutě domácí zahrávají přímý kop znovu Halodou na Mudráka, který hlavou zvyšuje. Hosté v 80. minutě snížili po skrumáži Hoferkem. Pojistku domácí přidali v 88. minutě Krajsou a hosté se už ke zvratu nedostali. Nejlepší hráči: Haloda, Mudrák, Pagáč - Foltýn, Dohnal, Polášek.

O. N. Ves B - Topolná 0:2 (0:0)
Branky: 80. Pavelec D., 84. Foltýn P. (Topolná). 
ŽK: 84. Jurásek M. (O. N. Ves). 
Diváci: 50. Rozhodčí: Miroslav Navrátil - Josef Vodný (laik), Miroslav Škách (laik).

O. N. Ves B: Voráč K. - Vařecha M., Trojek P., Silnica D., Peprníček T., Kreisl R., Jurásek M., Hábl O., Franěk P., Bršlica J., Jirásek A. 
Střídání: 46. Galuška M. za Kreisla R., 46. Kusák M za Juráska A., 85. Kosík A za Silnicu D. Trenér: Martin Jurásek. 

Topolná: Lapčík M. - Viceník R., Polášek R., Pavelec D., Mašláň S., Gajdošík P., Foltýn P., Fiala K., Dohnal P., Bartoš P., Hoferek J. 
Střídání: 46. Mikulka M. za Gajdošíka, 81. Nádeníček D za Mašláně S., 88. Plšek R. za Foltýna P. Trenér: Zdeněk Gajdošík. 

Utkání začalo mírnou převahou domácích, kteří více drželi míč na svých kopačkách. Ve 25. minutě šel domácí Kreisl sám na brankáře, který ho ale vychytal. Tento okamžik patřil k nejvýraznějším v prvním poločase. Ve druhém poločase se již odehrával trochu rušnější fotbal. V 50. minutě domácí sice vstřelili úvodní gól, který ale nebyl pro teč jednoho z útočníků, který byl v ofsajdu, uznán. Domácí stále tlačili soupeře, ovšem bez gólového efektu. Topolná využívala rychlých brejků a v 80. minutě se odražený balón dostal k Pavelcovi a ten otevřel skóre - 0:1. Domácí zase do soupeře bušili, ale v 84. po trestném kopu prostřelil Foltýn vše, co mu stálo v cestě, a míč skončil v levém horním růžku - 0:2. Domácí i nadále tlačili, ale bez využití. Nejlepší hráči: Peprníček - Lapčík.