logotj2

Víkendové zápasy 8. 4. 2018

 

Žáci:

TJ Topolná - TJ Sokol Prakšice-Pašovice 0:6 (0:1)

Střelci:

Sestava: František Kočenda - Viliam Machač, Miroslav Horák, Martin Berecka, Petr Úlehla - Alexandr Oliva, Jakub Mikoláš, David Mikulka, Radim Podlas

Na střídání připraveni:

 

Dorost:

TJ Spartak Hluk - TJ FS Napajedla 2:1 (0:1)

Střelci: Jan Vojtášek

Sestava: Lukáš Polášek - Radim Jurčík (35. Jakub Viceník), Michal Foral (36. ŽK), Pavel Kolář, Pavel Bartošek - Jan Vojtášek, Adam Nagy, Martin Bursík (46. Lukáš Winkler), Robin Holomek - Lukáš Srnec, Miloslav Juřena (56. ŽK)

Na střídání připraveni: Filip Kočenda, Libor Machač, David Podlas, Lukáš Večeřa

 

     Od začátku utkání bylo jasné, že se nebude jednat o přehlídku fotbalové krásy, nýbrž o boj o záchranu. Domácí byli v první půli aktivnějším týmem a s větrem v zádech zle zatápěli hostující obraně. Jako první však udeřili hosté ve 29. minutě po individuální akci Vojtáška, který svůj únik po pravé straně zakončil prudkou střelou, kterou si domácí obránce nešťastně srazil do vlastní brány 0:1. Za tohoto stavu se také šlo do šaten.

 

     Hosté se zřejmě nechali ukolébat jednobrankovým vedením a do druhé půle vstoupili velmi laxně. Na domácích bylo naopak vidět, že budou chtít s nepříznivým průběhem něco udělat a tak se také stalo. V 51. minutě došlo u pravého rohového praporku k nedostatečnému bránění unikajícího hráče, ten poslal prudkou přihrávku do pokutového území hostů, kde našel dobře postaveného spoluhráče a ten z otočky srovnal na 1:1. Tento okamžik jakoby odpor hostů zlomil a zataženi v hlubokém bloku, jakoby čekali na poslední ránu z milosti. No a co čert nechtěl, v 88. minutě, došlo opět na pravé straně k nedostatečnému zajištění unikajícího hráče a tak byl nucen kapitán Holomek k riskantnímu obranému zákroku ve kterém byl sice úspěšný, bohužel při svém skluzu vzal společně s míčem i nohu unikajícího hráče a sudí tento zákrok posoudil jako nedovolený. Nařízený pokutový kop domácí proměnili a ujali se vedení 2:1. Poslední minuty strávili hosté natlačeni v pokutovém území domácích, těm se podařilo závěrečný tlak ustát a tak zůstaly všechny body v Hluku.

 

Muži:

TJ Slavoj Jarošov - TJ Topolná 3:1 (1:1)

Střelci: Jan Foltýn

Sestava: Jakub Mikel - Zelinka Daniel, Lapčík Adam (76. Tomáš Jurčík), Tomáš Bláha (74. Ondřej Hoferek), Pavel Hoferek, Petr Haša, Jiří Mikoška, Marek Stuchlík (53. Daniel Mráz), Jakub Foltýn, Jan Foltýn, Adam Válek

Na střídání připraveni: Pavel Dohnal, Marian Mikulka