logotj2

Víkendové zápasy TJ Topolná 8. 9. 2013

Muži

TJ Sokol Nedakonice B - TJ Topolná 4:0 (1:0)

 

Střelci: Korvas, Cigoš, Křemeček, Beránek st.

 

Sestava: Kačmár D., Pavlica A., Ostrožík D., Bouchal R., Vašták R., Hoferek O., Mikulka M., Polášek R., Kašný D., Hoferek J., Gabrhelík T.

Střídali: Olah L., Huňka T., Rozsypálek P., Bartošek J.

 

Komentář trenér: Zápas "BLBEC". Jinak už se to nedá ani popsat. Před malou diváckou kulisou se hrál fotbal na pěkném pažitu, kdy hosté zatlačili soupeře na jejich půlku a  následně začala plejáda spalování šancí. Domácí se ujali v 18. minutě vedení, kdy po rohovém kopu a nedůsledném odkopnutí Bouchala míč propadl až ke Korvasovi a ten nedal Kačmárovi šanci 1:0. Hosté se opět tlačili do útoku a spalovali i nemožné. Za tohoto stavu se šlo do kabin. Druhá půle začala ve svižném tempu a opětovném spalování šancí. A tak domácí přidali ještě 3 góly a bylo o výsledku rozhodnuto. Nutno dodat, že domácí měli 6 šancí a vytěžili 4góly, zatímco hosté měli 20 šancí a góla by nedali ani do úterý.

 

Komentář Frank Black: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a v prvních minutách jsme si vytvořili několik šancí, z nichž minimálně jedna se dala označit za stoprocentní. To se aktivní Gabrhelík po chybě domácí obrany dostal sám před brankáře, nedokázal však uklidit míč do brány. V této fázi zápasu se domácí sotva dostávali za naši polovinu. První jejich návštěvou u naší brána byl až roh v desáté minutě, který však po nedůslednosti obránců na přední tyči skončil gólem v naší síti. Přestože tento gól do té doby nevýrazné domácí hráče dostal do zápasu, my jsme se snažili hrát svoji hru. Vytvořili jsme si další šance, které jsme bohužel zakončovali nedůrazně a nechali jsme vynikat domácího brankáře. Když už se podařilo našim útočníkům dostat se z křídelních prostorů před bránu, chyběla podpora druhé útočící vlny, která by odražené, nebo špatně odkopnuté balóny vrátila do brány. Poločas tak skončil za stavu 1:0 pro domácí. Ve druhém poločase jsme se snažili pokračovat v aktivní hře. Ke kýženému gólovému výsledku to však nevedlo. Šance jsme si vypracovali, ale zakončení stále vázlo. Domácí trpělivě čekali na brejky a to se jim vyplatilo v 70. minutě, kdy se k balónu uprostřed hřiště dostal domácí záložník a nikým neatakován se dostal na hranici šestnáctky a přízemní střelou poslal míč k tyči, 2:0. Za tohoto stavu už nezbývalo nic jiného, než otevřít hru. Do jedinečné šance vstřelit kontaktní gól se dostal Jarda Hoferek, který se po perfektním vysunutí řítil sám na brankáře, který ho však opět vychytal. Pak přišel trest na druhé straně, kdy zpětnou přihrávku před odkrytou bránu proměnil domácí útočník ve třetí gól v naší síti. Totální zmar našeho týmu dokonal domácí hráč střelou z hranice šestnáctky, kterou uzavřel skóre na 4:0.

 

Konečný stav neodpovídá obrazu celého zápasu, fotbal se ale hraje ne góly a ty tentokrát stříleli pouze domácí.

 

 

Dorost

Provodov - FS Napajedla

Střelci:

 

Sestava FS Napajedla:

Střídali:

 

Žáci

TJ Šumice - TJ Topolná 7:0 (5:0)

 

Střelci: Mlčůch 3, Dvořák C., Dvořák D., Šídlo, Urbánek

 

Sestava: Szkibik - Malina T., Viceník T., Belej J., Jurčík R., - Viceník J., Kučera V., Hába J. - Večeřa L., Bartošek P., Bursík M.

Střídali: Kočenda F., Sklenářová T., Podlas D.

 

Komentář: Už při nástupu na hrací plochu bylo jasné na které straně je výšková a tudíž taky fyzická převaha. Bohužel byla na straně domácího týmu.

 

Soupeř se tlačil do útoku hned od prvních minut zápasu. Zpočátku se nám ještě dařilo jejich pokusy zastavovat v bezpečné vzdálenosti od brány. Postupně se ale začala projevovat převaha domácích, kteří se po průniku po křídle dočkali prvního uklidňujícího gólu. Po další křídelní akci se zahrával rohový kop, ze kterého domácí pohotově skórovali podruhé. Naše útočné akce se dařilo dvojici domácích stoperů, kteří převyšovali naše hbité útočníky úspěšně likvidovat. Domácí do přestávky přidali ještě tři góly.

 

 

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil, takže se hrálo převážně na naší polovině. Po vstřelení dalších dvou gólů do naší sítě poslal trenér Šumic na hřiště mladší hráče z lavičky. Hra se tím vyrovnala, ale branku soupeře se nám přesto dařilo ohrožovat jenom z několika rohových kopů. Na posledních deset minut poslal náš trenér do brány Filipa Kočendu, který už neinkasoval. Konečné skóre utkání tedy bylo 0:7 v náš neprospěch.

 

Nutno poděkovat všem hráčům, že i proti silnějšímu soupeři bojovali i přes zdravotní problémy do posledních minut.

 

 

Přípravka

TJ Slavoj Jarošov - TJ Topolná 6:5 (3:2)

 

Střelci: Pařenica 5, Němec - Sklenářová 3, Oliva, Berecka

 

Sestava: F.Kočenda, T.Svoboda, J.Mikoláš, M.Berecka, V.Gajdošík, T.Sklenářová, T.Pekař, A.Oliva, O.Blaho, Š.Pekař, D.Mikulka, A.Kopeček, L.Cahelová, T.Gajdošíková, Úlehla P.,

 

"Vyrovnané utkání"

Dobrým začátkem utkání byl skvělý nástup Topolské přípravky proti domácímu Jarošovu, když se jsme se ujali vedení 1:0. Ačkoliv zkušenost stále chybí jeví se, že naši nejmenší hráči jdou dobrou cestou ke zdárným výsledkům. Ačkoliv od poločasu musela Topolská přípravka dotahovat, průběh  zápasu nás směroval k vítěznému konci. Bohužel slabou chvilku si vybral i gólman a dostali jsme rychlé tři góly. A po snaze našich našich nejmenších jsme nakonec zápas zkorigovali na 6:5. Rád by jsem vyzvednl hru a práci Terky Sklenářové, která dala svůj první hattrick. Dále bych chtěl poděkovat všem rodičům a fanouškům za podporu a  současně Vás zvu na domácí mistrovský zápas proti soupeři z Březolup, který hrajeme na domácím hřišti v sobotu 14. 9. 2013 v 14:00.

 

"Přípravné zápasy proti Fatře Napajedla"

sestava mladší: Fr. Kočenda, A. Kopeček, V. Bednařík, R. Bednařík, T. Marek, T. Svoboda, P. Úlehla, O. Blaho, A. Oliva, D. Mikulka

sestava starší: F. Kočenda, J. Hába, V. Gajdošík, M. Berecka, T. Sklenářová, T. Pekař, L. Cahelová, Š. Pekař

 

mladší přípravka 7:5 - A. Oliva 3 , O. Blaho 2,

starší přípravka 7:3 - T. Pekař 1, L. Cahelová, M. Berecka

 

Po rozdělení hráčů do dvou týmů odehrála Topolská přípravka přípravné zápasy proti přípravkám Fatry Napajedla. Herní projev obou týmů byl velice dobrý, ale domácí celky jsou taktikou a herním projevem o krůček před námi. Šlo hlavně nasbírat zkušenosti a sehrání hráčů na jednotlivých postech, což se nám, i přes konečné výsledky, docela podařilo. Děti si odnesly nějakou tu zkušenost ze hry se zkušenějším soupeřem. Rád by jsem zde poděkoval dvěma (dnes již žákům) Jirkovi Hábovi a Filipovi Kočendovi, že pomohli Topolské přípravce odehrát tento přípravnavný zápas.

 

Aktuálně

Turnaj přípravek

sobota 18. 6. v 8:30

hřiště Topolná

 

muži:

Polešovice - Topolná

sobota 18. 6. v 15:30

hřiště Polešovice

Tabulka Muži

1 Zborovice 25 101:29 67
2 Ořechov 25 103:35 60
3 Staré Město 25 74:45 44
4 Slavkov 25 50:43 40
5 Malenovice 25 52:52 39
6 Topolná 25 44:52 35
7 Polešovice 25 37:37 34
8 Zdounky 25 48:44 33
9 O. N. Ves 25 49:58 30
10 Tlumačov 25 42:59 29
11 Velký Ořechov 25 43:61 28
12 Vlčnov 25 41:74 20
13 Uh. Ostroh 25 34:80 17
14 Jankovice 25 38:87 16

top scores

1. Haša Petr 9
2. Mikoška Jiří 8
3. Zelinka Daniel 5
4. Dohnal David 3
4. Hoferek Jaroslav 3
4. Kamočai Lukáš 3
4. Srnec Lukáš 3
5. Foltýn Jakub 2
5. Válek Adam 2
5. Mráz Daniel 2
5. Foltýn Jan 2
6. Lapčík Adam 1

Návštěvníci

TOPlist